Uredelige Ordrer

& Betalings tvister for kredittkort

Vi bruker ulike kreditt rapportering etater og automatisk sende en standardmelding til dem ved mottak av en uredelig ordre eller betaling tilbakeførsel. En tilbakeførsel er når en kortinnehaver reverserer eller tvister en kredittkorttransaksjon.

Chargeback, Reversal & Payment Disputes

Trustico® sjekker hver ordre for autentisitet

Vi bekrefter ektheten av alle bestillinger. Hvis bestillingen stammer fra et mistenkelig land eller du har brukt en åpen proxy vi er bundet til å finne ut. Vi vil umiddelbart oppheve ethvert sertifikat som ble utstedt og begynne sivile og strafferettslige søksmål.

Dine personlige opplysninger, IP-detaljer og domenenavn vil bli gitt til ulike SSL sertifikatutstedere for å hindre fremtidige svindel. Ditt domenenavn kan bli svartelistet og Internett-brukere vil være skeptisk til Transact med ditt nettsted.

Tilbakeførsel, tilbakeføring og betaling tvister

I tilfelle vi mottar en tilbakeførsel eller reversering vil vi umiddelbart videresende informasjonen til en kreditt rapportering byrå. Dette i sin tur vil alvorlig påvirke kredittvurdering. Vi er ikke forpliktet til å merke gjelden som betales, selv etter at vi får ytterligere betaling for å rette opp situasjonen.

Vi bruker flere kreditt rapportering byråer i flere land-inkludert Australia, USA, New Zealand, Storbritannia og Europa.

Når du mottar en tilbakeførsel, reversering eller første betalings tvist, vil tilleggsgebyrer bli brukt på det opprinnelige ordrebeløpet, og en konto vil bli opprettet. I tilfelle kontoen ikke er betalt vil vi igangsette søksmål.

Ytterligere kostnader kan inkludere-men er ikke begrenset til-rettslige avgifter, utvinning og inkasso avgifter, kreditt rapportering avgifter og bankgebyrer.