Nettleser rot ubiquity

Unngå sikkerhetsfeil i webleseren

Browser root ubiquity er et viktig krav når de bestemmer seg for en Certificate Authorities (CA) for SSL Sertifikatene. Mange sertifiseringsinstanser hevder 99% nettleser ubiquity men denne påstanden betyr ikke at alle SSL Sertifikat vil aktivere uten å utløse en sikkerhetsadvarsel i en nettleser.

Trustico® Browser Root Ubiquity Image

Våre SSL Sertifikater fungerer med alle kjente lesere

Nyere eller mindre sertifiseringsautoriteter (ca) kan ikke ha hatt sine røtter inkludert i rotlageret for noen nettlesere, dette er spesielt et problem for eldre nettlesere.

Alle SSL Sertifikater utstedt av Trustico® er fremtredende i nye og eldre nettlesere, noe som betyr at de er kompatible med 99,9% av klient plattformer og nettlesere.

Tidligere har ikke alle Sertifikat autoritets røtter blitt inkludert når en ny webleserversjon ble utgitt, noe som fører til at webleser feilmeldinger vises for besøkende på webområdet. Dette kan ha en alvorlig innvirkning på salg konvertering og omdømme for et nettsted eier.

For å sikre en fortsatt høyt nivå av nettleseren ubiquity, Trustico® bare gi SSL Sertifikater fra anerkjente Certificate Authorities (CA).